Přidat.eu RSS
Registrovat    Přihlásit se    Fórum    FAQ




www.sellaronda.webnode.cz --- stránky věnované italským Dolomitům.. super lyžování

www.info.navitym.cz --- najdete zde mnoho informací

www.navitym.cz Prodej ukončen. V případě reklamací nás neváhejte kontaktovat...info@navitym.cz

www.biokrbylevne.eu Prodej ukončen. V případě reklamací nás neváhejte kontaktovat...info@biokrbylevne.eu



http://www.slunecno.cz/

inf...@navitym.cz

Obsah fóra » GPS navigace » GPS evolve » Evolve TV traxx


Pravidla fóra


PRAVIDLA FÓRA:
1. Než položíte otázku, tak se prosím porozhlédněte po fóru zda již nebylo na tuto otázku zodpovězeno (používejte funkci HLEDAT).
2. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE" (jedná se o www stránky)
3. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 109 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Další

Re: evolve tvtraxx

Reklama

Reklama
 

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: evolve tvtraxx
 Nový příspěvek Napsal: sob srp 15, 2009 8:57 am 
Offline
mírně pokročilý
mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 04, 2009 9:00 am
Příspěvky: 10
Bydliště: Habartov
reenno píše:
to už jsme zkoušeli a žádná reakce..navigace si prázdnou kartu naformátuje a vitvoří složky backup,musik,photo,video k čemu tam je ta složka backup. a když navigaci kompletne vimažu a dám tam iGO treba z multitraxxu to je asi kravina že? to pak asi nebudou fungovat veci jako je tv,hudba a video .to jen že už me docela se..


složka backup je na zálohu když si něco zálohuješ,aš budu mít trochu času tak se v tom budu zase trochu vrtat dám sem postupně otevřené všechny složky co tam máme.


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: evolve tvtraxx
 Nový příspěvek Napsal: sob srp 15, 2009 10:28 am 
Offline
mírně pokročilý
mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 04, 2009 9:00 am
Příspěvky: 10
Bydliště: Habartov
reenno píše:
to už jsme zkoušeli a žádná reakce..navigace si prázdnou kartu naformátuje a vitvoří složky backup,musik,photo,video k čemu tam je ta složka backup. a když navigaci kompletne vimažu a dám tam iGO treba z multitraxxu to je asi kravina že? to pak asi nebudou fungovat veci jako je tv,hudba a video .to jen že už me docela se..

podle mě když tam necháš app tak by měla nevigace najet do té uvodní tabulky kde si vybereš co chceš jestli
navigovat,televizi,aj.ale zatím jsem to neskoušel, akorád jsem do složky CONTENT dal složku skin a funguje,
ale s tou sd kartou, vubec nic nereaguje sd ta nenajde a nic se neděje tak nevím.
myslím si že to bude mít něco společného s cédečkem co jsme k nav.dostaly.

obsah cd:
MAP_Contents-content
MAP_EXE-to co je nahráno v navigaci.
MAP_Manual-manuál na navigaci
SW_Recovery hlavně tady s tím.App.uzf,nk.rom,tcBoot.rom. jsou to 3soubory.


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: evolve tvtraxx
 Nový příspěvek Napsal: ned srp 16, 2009 1:30 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 26, 2008 8:19 pm
Příspěvky: 556
Bydliště: Praha
mikels píše:
A co to igo na kartě tam nechat taky rozbalený jak je to ve flash paměti a přejmenovat jen ten exe soubor. Jinak fakt už nevím....


Mikelsi takle by to být mohlo. Podle mě si to možná trefil. Vlastně to tak zřejmě funguje ve všech zařízeních. Jak to vypadá ve vnitřní paměti, tak to má vypadat na kartě. Akorát se pak jen upravuje sys.txt pro kartu.

to by mohlo být třeba takle, ale je to jen odhad

[folders]
app="%SDCARD%/NNGNAVI"

[folders]
data="\%SDCARD"


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: evolve tvtraxx
 Nový příspěvek Napsal: úte srp 18, 2009 11:59 am 
Offline
mírně pokročilý
mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: pát srp 14, 2009 6:39 am
Příspěvky: 15
Ahoj, tak konečně jsem našel nějaké fórum k EVOLVE.
Mam to chvilku tak snad stručně:

- prý z tVtraxxu jde snadno udělat PDA - ma nekdo zkusenost a poradi?

- Je velký rozdíl v mapach verze z r. 2008 (myslim 07,2008) a posledno 2009.2 ???


Díky

rabit


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: evolve tvtraxx
 Nový příspěvek Napsal: stř srp 19, 2009 5:41 am 
Offline
mírně pokročilý
mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: pát srp 14, 2009 6:39 am
Příspěvky: 15
morittz píše:
mikels píše:
A co to igo na kartě tam nechat taky rozbalený jak je to ve flash paměti a přejmenovat jen ten exe soubor. Jinak fakt už nevím....


Mikelsi takle by to být mohlo. Podle mě si to možná trefil. Vlastně to tak zřejmě funguje ve všech zařízeních. Jak to vypadá ve vnitřní paměti, tak to má vypadat na kartě. Akorát se pak jen upravuje sys.txt pro kartu.

to by mohlo být třeba takle, ale je to jen odhad

[folders]
app="%SDCARD%/NNGNAVI"

[folders]
data="\%SDCARD"




... Ahoj, tak jsem vcera zkousel laborovat, sice ne s novou verzi iGo, ale s Ozi aplikaci pro turistiku, ale myslim, ze v principu jde o totez. Mohu potvrdit, ze jsem bezdeky absolvoval pokusy, ktere jsou zde popsany - udelat na SD adresar (Mobinavigation, pak NNGNAVI) a tam to dat - NIC, rozbalil tak jak je ve vnitrni flash - NIC. Myslim, ze problem bude ze zpusob spusteni, bude ve startovacim programku, ktery pise menu na obrazovku. Ten se spousti po restatu vzdy jako prvni a teprve z nej se pousti aplikace, tedy i navigace ...., (pry ani smatrt maps v tVtraxxu nejdou - nebo to zatim neprostouchli).
Vnitrni pamet je obsahlejsi a pres usb se zobrazi disk, ale kde jsou windows CE a dalsi videt neni (nebo existuje nejaky unlock?

Zdrar
rabbit


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: evolve tvtraxx
 Nový příspěvek Napsal: stř srp 19, 2009 10:59 am 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 11, 2008 11:44 pm
Příspěvky: 1840
Bydliště: Hradec Králové
No je vidět že TV traxx je vyroben úplně jinak než tomu bylo u předešlých dvou modelů Multitrax verze 1 a 2 a to samé u Cooltraxu 1 a 2. Je vidět, že běžné postupy a to přejmenováním selhávají....Ale ještě mě napdala jedna věc a to princip kdy ppřed spuštěním zasunete SD kartu s programem zde ocituji Vikiho. Sice se to týká medií, ale třeba Vás to navede ke spuštění i jiných programů

Citace:
Zasunte SD kartu do Evolve pred jeho zapnutim a pripojte k PC pomoci USB kabelu. Po zapnuti Evolve se automaticky na SD karte vytvori tri adresare pro video, musiku a fotky. Na pocitaci se Vam automaticky objevi dva nove disky. Prvni je vnitrni RAM (2G) a druhy externi SD karta. Oba dva disky jsou ihned z pocitace pristupne tj. da se do nich i z nich kopirovat. Musite potom do adresare /video zkopirovat Vas film ci video. Prodejci uvadi, ze musi byt ve formatu WMV9 480x272, ale presvedcil jsem se, ze to neni pravda. Zkusil jsem tam nahrat i normalni DIVX film 720x576 a prehravalo to naprosto v pohode a bez cukani. Jine formaty jsem zatim nezkousel, ale myslim, ze pujdou i MP4 apod. Je to zasluhou dobrych kodeku a hlavne rychleho procesoru.

_________________
Než se začneš ptát, hledej na fóru !!
Neurguj, informace podávám ve svém volném čase!!


http://navitym.cz
http://www.mikels.webnode.cz
Evolve Multitraxx
Renault Megane III Grandtour
Obrázek


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: evolve tvtraxx
 Nový příspěvek Napsal: stř srp 19, 2009 3:53 pm 
Offline
mírně pokročilý
mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 04, 2009 9:00 am
Příspěvky: 10
Bydliště: Habartov
rabbit1 píše:
morittz píše:
mikels píše:
A co to igo na kartě tam nechat taky rozbalený jak je to ve flash paměti a přejmenovat jen ten exe soubor. Jinak fakt už nevím....


Mikelsi takle by to být mohlo. Podle mě si to možná trefil. Vlastně to tak zřejmě funguje ve všech zařízeních. Jak to vypadá ve vnitřní paměti, tak to má vypadat na kartě. Akorát se pak jen upravuje sys.txt pro kartu.

to by mohlo být třeba takle, ale je to jen odhad

[folders]
app="%SDCARD%/NNGNAVI"

[folders]
data="\%SDCARD"




... Ahoj, tak jsem vcera zkousel laborovat, sice ne s novou verzi iGo, ale s Ozi aplikaci pro turistiku, ale myslim, ze v principu jde o totez. Mohu potvrdit, ze jsem bezdeky absolvoval pokusy, ktere jsou zde popsany - udelat na SD adresar (Mobinavigation, pak NNGNAVI) a tam to dat - NIC, rozbalil tak jak je ve vnitrni flash - NIC. Myslim, ze problem bude ze zpusob spusteni, bude ve startovacim programku, ktery pise menu na obrazovku. Ten se spousti po restatu vzdy jako prvni a teprve z nej se pousti aplikace, tedy i navigace ...., (pry ani smatrt maps v tVtraxxu nejdou - nebo to zatim neprostouchli).
Vnitrni pamet je obsahlejsi a pres usb se zobrazi disk, ale kde jsou windows CE a dalsi videt neni (nebo existuje nejaky unlock?

Zdrar
rabbit


když si nahraješ Active@ Partition Manager tak uvidíš že vnitřní pamět je větší je rozdělena na3části ty se dostanes jen do té prostřední kde je navigace to je vše.


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: evolve tvtraxx
 Nový příspěvek Napsal: čtv srp 20, 2009 5:27 am 
Offline
mírně pokročilý
mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: pát srp 14, 2009 6:39 am
Příspěvky: 15
mikels píše:
No je vidět že TV traxx je vyroben úplně jinak než tomu bylo u předešlých dvou modelů Multitrax verze 1 a 2 a to samé u Cooltraxu 1 a 2. Je vidět, že běžné postupy a to přejmenováním selhávají....Ale ještě mě napdala jedna věc a to princip kdy ppřed spuštěním zasunete SD kartu s programem zde ocituji Vikiho. Sice se to týká medií, ale třeba Vás to navede ke spuštění i jiných programů

Citace:
Zasunte SD kartu do Evolve pred jeho zapnutim a pripojte k PC pomoci USB kabelu. Po zapnuti Evolve se automaticky na SD karte vytvori tri adresare pro video, musiku a fotky. Na pocitaci se Vam automaticky objevi dva nove disky. Prvni je vnitrni RAM (2G) a druhy externi SD karta. Oba dva disky jsou ihned z pocitace pristupne tj. da se do nich i z nich kopirovat. Musite potom do adresare /video zkopirovat Vas film ci video. Prodejci uvadi, ze musi byt ve formatu WMV9 480x272, ale presvedcil jsem se, ze to neni pravda. Zkusil jsem tam nahrat i normalni DIVX film 720x576 a prehravalo to naprosto v pohode a bez cukani. Jine formaty jsem zatim nezkousel, ale myslim, ze pujdou i MP4 apod. Je to zasluhou dobrych kodeku a hlavne rychleho procesoru.



...dobra myslenka, ono to funguje tak, ze kdyz se chces napojit pres USB, musis mit vypnuto, pak propjit kabel a zapnout - po nabehu se nespusti bezne menu ale prave USB disk(y). Tak ze tam (asi) je startovaci rutina, ktera v pripade existence propjeni usb jde na "usb disk" a nebo spusti menu. To by mohl byt nas vstupni bod kdyby jsme vedeli, co a odkud tato rutina spousti ....a to (zatim :-) ) nevime ...

rabbit


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: evolve tvtraxx
 Nový příspěvek Napsal: čtv srp 27, 2009 4:28 pm 
Offline
začátečník
začátečník
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 31, 2009 7:11 am
Příspěvky: 6
Pročetl jsem si toto vlákno, protože chci do navigace dostat i jiný soft. Píšete zde, že se nedostanete do windows. Místo programu Sudoku.exe, jsem podstrčil explorer a po jeho spuštění se dostanu na disk a mohu procházet všechny složky. Nerozumím moc Win CE, tak nevím co kde změnit. Za úvodní menu je zodpovědný EMT_Daemon.exe, který je ve složce Windows. Poradí někdo co kam nakopírovat či pozměnit? Metoda pokus - omyl je zdlouhavá.
Ve složce Windows je i program USBModeChange.exe, ale nejde mi přepnout na ActiveSync.
Pokoušel jsem se upravit registry či startovací program, ale po zapnutí a vypnutí navigace je vše při starém. Soubory se pravděpodobně při zapnutí navigace nakopírují z ROM.


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: evolve tvtraxx
 Nový příspěvek Napsal: sob srp 29, 2009 4:33 pm 
Offline
mírně pokročilý
mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 04, 2009 9:00 am
Příspěvky: 10
Bydliště: Habartov
Mr.XX píše:
Pročetl jsem si toto vlákno, protože chci do navigace dostat i jiný soft. Píšete zde, že se nedostanete do windows. Místo programu Sudoku.exe, jsem podstrčil explorer a po jeho spuštění se dostanu na disk a mohu procházet všechny složky. Nerozumím moc Win CE, tak nevím co kde změnit. Za úvodní menu je zodpovědný EMT_Daemon.exe, který je ve složce Windows. Poradí někdo co kam nakopírovat či pozměnit? Metoda pokus - omyl je zdlouhavá.
Ve složce Windows je i program USBModeChange.exe, ale nejde mi přepnout na ActiveSync.
Pokoušel jsem se upravit registry či startovací program, ale po zapnutí a vypnutí navigace je vše při starém. Soubory se pravděpodobně při zapnutí navigace nakopírují z ROM.


a jaký explorer můžeš to napsat já to skusím taky.dík


Nahoru 
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 109 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Další

Obsah fóra » GPS navigace » GPS evolve » Evolve TV traxx


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

 
 

 
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  









UPOZORNĚNÍ:
Vyzýváme Vás, aby jste nestahovali materiály, ke kterým nemáte legální kopii. Majitelé tohoto fóra nenesou žádnou zodpovědnost za příspěvky od uživatelů nacházející se na tomto fóru. Jakékoliv nahlášení nelegálního počínání na tomto serveru pište na mail: info@navitym.cz, obsah bude ihned smazán!



cron
Český překlad – phpBB.cz